Cum poti compara produse si preturi online?

Cum poti compara produse si preturi online?

Atunci cand dorim sa cumparam un anumit produs il cautam in mai multe locuri, il comparam cu altele asemantoare si ne uitam unde avem cel mai bun pret. Tot acest lucru necesita timp si implicare asa ca orice ajutor e de folos. Hai sa vedem ce tool-uri online avem pentru a compara produse si preturi in Romania.

Shopmania.ro

Shopmania este un portal de cumparaturi care a aparut in 2005 si care ne poate ajuta in mod total gratuit sa gasim cele mai bune produse sau preturi agregand sute de magazine online. Compania din spatele acestei platforme este una romaneasca 100% si isi are sediul la Ploiesti.

Cum functioneaza comparatorul de produse si preturi?

Acest feature foarte util este extrem de usor de folosit. Navigand pe pagina unei anumite categorii de produse (ex. telefoane mobile) vedem in partea dreapta a fiecarui produs un icon format din doua sageti. Apasand pe acel buton produsul este adaugat in comparator, care se afla in partea superioara a paginii. Comparatia se poate face intre maxim 5 produse urmand ca primul adaugat sa fie scos din comparator in momentul in care adaugi produsul cu numarul 6.

Click pentru a mari imaginea

Compari.ro

Misiunea acestui website este aceea de a compara produse si preturi in vederea usurarii deciziei de achizitie al unui produs. Situl a aparut tot in 2005 si este printre cele mai vizitate din Romania. Una din diferentele fata de Shopmania.ro este accea ca ai posibilitatea de a compara mai multe produse. Eu m-am oprit la 21 dar nu cred ca foloseste cineva cu adevarat acest feature cu mai mult de 5-7 produse.

Situl agrega peste 13.5 milioane de produse din peste 2000 de magazine online. Compania din spatele platformei de comparat produse si preturi este din Ungaria.

Cum functioneaza comparatorul de produse si preturi?

Modul de functionare e similar cu cel folosit de celelalte website-uri de comparatii. Pe pagina unei categorii de produse gasesti in dreptul fiecarui produs cate un checkbox cu textul “Comparare”. Bifand acea optiune produsul este adaugat in lista de comparatie aflata in partea de sus langa campul de search.

Click pentru a mari imaginea

Postari asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *